Integritetspolicy

Vilka är vi?

Vår hemsides adress är: https://Docent-Decibel.se

Sekretess och Integritetspolicy enligt GDPR (General Data Protection Regulation)

Kunders personuppgifter som lämnas vid registrering behandlas konfidentiellt. Uppgifterna används ENDAST när ett köp genomförs för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot kund, skicka order till rätt adress samt att kontrollera kreditvärdighet vid fakturabetalning.

Vilka personuppgifter samlar ni in och vad används de till?

När du klickar på ”slutför köp” i vår webbshop godkänner du att dina angivna uppgifter används och lagras. Vi behöver dina personuppgifter för att kunna fullfölja din beställning/köp. Om fullständiga personuppgifter inte lämnas kan vi inte fullfölja vårt avtal med dig och en beställning kan inte genomföras. Vid en beställning behöver vi namn, e-post, adress, kontaktuppgifter. Vid betalning via Payson, Klarna, Swish, Nets skickas dina uppgifter och kopplas ihop med ditt köp, oavsett om det gör med kort eller några av betalningsleverantörens övriga betaltjänster.
OBS! Vi hanterar eller sparar INTE under några omständigheter konto/kortnummer som använts vid köp hos oss! Alla personuppgifter hanteras enligt GDPR. Som kund till Docent Decibel kan du få e-post rörande din order, betalning eller annan kommunikation du initierat samt information, nyhetsbrev eller erbjudanden kring vår kundrelation.

Cookies

Den här webbplatsen innehåller så kallade cookies. Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om att webbplatsen innehåller cookies vad dessa cookies används till hur cookies kan undvikas. För att kunna genomföra ett köp måste du tillåta cookies. På den här webbplatsen använder vi oss av så kallade sessionscookies. Dessa cookies har till syfte att koppla information om ditt besök mellan olika sidor. Informationen skickas med cookien mellan din dator och servern. Exempel på användningsområden är kundvagnen samt kontrollen på att du som kund är inloggad. Den här typen av cookies försvinner när du stänger din webbläsare. Vill du ändra inställningarna för dina cookies så kan du göra detta under fliken Verktyg/Internetalternativ/Sekretess i din webläsare.

Information till Tredje part

Vi delger endast den information som krävs till våra samarbetspartners för att vi ska kunna fullfölja vårt köpeavtal med dig som kund när du lagt en order. Dina uppgifter kommer att lämnas ut till våra betalningsleverantörer. Samt det företag som hanterar frakterna.

Policy för hantering av E-postadresser

Av respekt för prenumeranter på Docent Decibel´s nyhetsbrev gäller följande för hantering av prenumeranters e-postadresser och övrig information. Våra prenumeranters E-postadresser skall under inga omständigheter säljas, hyras ut eller på andra sätt upplåtas till annan part. Utskick görs på sådant sätt att en E-postadress ej blir tillgänglig för andra än aktuell mottagare. I de fall då prenumeranter väljer att avsluta sin prenumeration på vårt nyhetsbrev kommer detta omedelbart och utan förbehåll att respekteras.

Hur länge sparas mina uppgifter?

Har du gjort ett köp hos oss med genomförd betalning samt leverans kan dina uppgifter inte raderas inom 60 månader efter genomfört köp. Detta för att det krävs enligt Svensk bokföringslag och för eventuella reklamations- och garanti ärenden. Du kan närsomhelst begära ett utdrag på vilka uppgifter som finns sparade på dig. Inga uppgifter lämnas ut till tredje part utan kunds samtycke. Allt enligt personuppgiftslagen PUL.

Fri Frakt

På order över 2500kr*

Alltid Support

Före och efter köp

Säkra Betalningar

Via Payson

Fysik Butik & Montering

Jönköping

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats använder vi cookies
Läs vår cookie policy

Logga In

Inget konto? Registrera Nu